kokonaisratkaisut
CS-Automation Oy tarjoaa asiakkaille laadukkaat, kehittyneet ja turvalliset laitteisto- ja ohjelmistoratkaisut. Tarjoamme automaatiojärjestelmän avaimet käteen periaatteella. Meillä on myös hyvä osaaminen mekaniikan puolelta, tämä takaa aina toimivan automaatioratkaisun. Vahvuutenamme on yksi laitetoimittaja, Omron Electronics Oy, tämä takaa laitteiden täydellisen yhteensopivuuden ja hyvän teknisen tuen. Asiakkaiden toivomuksesta voimme käyttää myös muita laitetoimittajia.

PLC-ohjelmointi
Meillä on paljon kokemusta ohjelmoitavista logiikoista. Väyläratkaisut toteutamme Devicenet-väylällä, joka sopii hyvin Omronin laitteistoihin. Pääasiallinen toimialueemme on tehdasautomaatiossa, jossa painavimpina kriteereinä ovat:

-tarkka paikoitus
-hyvä dynamiikka eli lyhyet sykli- ja vasteajat
-liikkeenhallinta (motion control)

Ohjausjärjestelmiä voidaan soveltaa mm. seuraaviin tuotteisiin:
-pakkaus- ja käärintäkoneet
-x/y -pöydät

-manipulaattorit
-lentävät leikkurit
-kelauskäytöt
-linjakäytöt

HMI-ohjelmointi
Toteutamme lähes kaikkien järjestelmien hallinnan HMI-tuotteilla, tämän tarkoituksena on yksinkertaistaa ja helpottaa laitteistojen hallintaa, ja taata ohjausjärjestelmän hyvät laajennusmahdollisuudet. Myös HMI-tuotteissa luotamme Omronin tarjoamiin laitteisiin, eniten kokemusta löytyy NS-sarjan kosketusnäytöistä, joista valikoimaan kuuluu 5,7-12 mallit. (http://ns.europe.omron.com/)

Modernisoinnit
Ny
kypäivän teollisuudessa on ongelmia vanhojen koneiden ja laitteiden ohjausjärjestelmissä, vaikka laite itsessään olisi edelleen käyttökelpoinen, se ei toimi vanhentuneen ohjausjärjestelmän epävarmuuden vuoksi. Pystymme tarjoamaan ratkaisun myös tähän ongelmaan. Modernisoimme laitteen ohjausjärjestelmän ja kaiken siihen liittyvän, kuten moottorit, kenttälaitteet yms. Tämä takaa toimintavarmuuden, energian säästön, laitteen käyttö yksinkertaistuu HMI-laitteiden ansiosta ja useissa tapauksissa myös hyötysuhteen nousemisen.